Längdåkning på hög nivå – Finalen

03
Apr
2011

Äventyret fortsätter! Igår körde Jenny, Kerstin, Andrea & Ulla från Skarvruet till Fjällnäs. En härlig tur förbi Andersborg med en liten sväng på fjället runt Hamrafjället. Turchefen körde väskor och beutyboxar till Fjällnäs fantastiska högfjällspensionat. Jenny fyller 40 på måndag så det lite bubbel i glasen och sedan visades turchefens bildspel med lite skön musik i Fjällnäs vackra kapell.
Och middagen i Fjällnäs var helt magisk! Och vinerna!
Idag avslutade tjejerna med ett snabbt race från Fjällnäs till Villan1951 (32 km) där det blev dusch, lunch och diplomutdelning.
Om du också är intresserad av att åka längd mellan hotell och pensionat i Härjedalen är det bara att kontakta turchefen på 070-6802000 eller andersrobertsson@gmail.com Under sommaren finns det också möjlighet att cykla mountainbike eller springa/vandra mellan hotellen och turchefen ser till att ditt bagage är på plats när du landar på hotellet efter en skön dag, lätt packad på fjället. 3, 4, 5, 6 nätter? Du bestämmer! turchefen fixar!

Husdjur

Mysigt på Skarvruet

Jenny och Andrea

Jenny och Andrea

Avfärd från Skarvruet

Födelsedagsbubbel på punchverandan

Fjällnäs fantastiska spa

Fjällbubbbel & isvak (för den som törs!)

Matsal o bar i Fjällnäs

Ylva serverade och gav kloka råd om viner mm. Tack!

Förrätten i Fjällnäs. En bit rökt sik på bädd av olika betor med en underbar sås. Vackert som en tavla och den underbaraste symfoni för smaklökarna

Sjön Malmagen vid Fjällnäs

Avslutningen. På väg mot Villan1951 på pigga ben!

Team Hagge laddar inför dagens fjälltur.Comments are closed.Go to the top of the page