Maine

26
May
2012

Resan fortsätter söderut efter Atlantkusten. Delmålet är New York, som bör nås den 6 juni, då flyget hem lyfter. Ett lite större mål är att cykla runt Atlanten, uppdelat på lite längre eller kortare etapper, lite som starndhugg. Fotografera, spela golf, titta på fyrar & äta seafood.
På tidigare resor har jag klarat av det mesta av Atlant Europa: Irland, Skottland, Frankrike, Spanien och Portugal. Marocko i Nordafrika. Nu har jag flera spännande resmål kvar; Sydamerika, Sydafrika och lite mer USA.
Under 5-6 olika cykelturer har jag hitills cyklat i 23 länder och 3 världsdelar.

Maine är väl värt ett besök. Vackra pitoreska fiskebyar längs kusten. Fina golfbanor & hummer, massor av hummer! De sista bilderna i bloggen är tagna Massechusetts.

Goodbye Canada! Hello USA!

Cinnamon var lie orolig när vi skulle genom gränskontrollen, hon har ju inget pass. Hon fick åka i cykelväskan 🙂 Och det gick fint!

 

Marie at touristoffice in Calais. Great service! Thanks!

3WD. Jack. På golfbanan i Kennebunk. Han blev påkörd av en bil när han var valp, så nu går han på tre ben. Tänk på hundar och cyklister: Ta det lugnt på sommarvägarna!

Det är väl inte så jobbigt cykla i USA. Ja lite tungt kanske att lyfta in cykeln i bilen......

Rockland Breakwater Lighthouse, Byggdes 1899 och ligger längst ut på en 1 mile lång pir.

Samoset Golf Resort

 

Bicyclefriends, Steve Hansen & turchefen

Boston, trevliga båtplatser

Mot Cape Cod!

När jag var i St John tidigare i veckan så var Prince Charles och Camilla där samtidigt. Vilket sammanträffande! The chief of the mountain and the Prince of Wales på samma ställe. 1981 cyklade jag runt i Storbrittanien och just då gifte sig Charles och Diana. En riktig brudmagnet den där Charles, så fort man sticker på cykeltur har han en ny brud......

 

 


Tags: , ,

Comments are closed.Go to the top of the page