Yoga och fina dagar

06
Dec
2011

Grymt bra att arbeta på turchefen. Han är så juste. Varje måndag kl 12.00 får jag ledigt. Då är det yoga på Strömlidens bygdegård med min yogaguru Mia Mellby.  Bra att bygga upp den inre styrkan och balansen. Hitta rätt fokus inför vintern, så att man kan ställa in laggen på rätt ställe i svängen. Skejta med balans och framför allt sprida glädje och lugn till alla gäster som deltar på turchefens aktiviteter i vinter. Och lite fokus är ju aldrig fel när man fotar.
I lördags var det  fotovernisage på topsport i Funäsdalen, turchefen ska ha sina tavlor där hela vintern, du är självklart välkommen att ta en titt. Fototavlor hänger också Veras, Skoogs krog och Villan1951. Du kan köpa mina tavlor, fotokalender 2012 och vykort på SMAK i Åre och Trolltrumman i Funäsdalen. Träffade Anders Persson, Anjas pappa på topsport. Han hyrde längdskidor och skulle visst upp till spåren i Bruksvallarna. turchefen har hört obekräftade rykten att Anja ska satsa på längdåkning på OS 2014. Det är ganska hemligt så berätta nu inte det här för någon annan! Och i lördags fotade jag skidpremiären i Tänndalen. Mycket kärlek där! Och sen kopplade jag av med en mysig tur ner till Dalarna. Life is beutiful!
PS När det gäller örttèerna rekomenderar turchefen Chamomile & Vanilia . Skön avslutning på dagen och man drömmer så gott om vita vidder och långa orörda utförlöpor DS

Mia i yoga salen

Fokus & inre balans

Anders och Bo, Västerbottningar

SKIDLEGENDER!!! Lars-Erik Hinders, flerfaldig vinnare av 1:a majtrofén. Anders Persson hela Sveriges slalompappa (obs längdutrustningen 🙂 och Lorenz Söderhielm, världens bästa skidslipare

Kärlek & skidåkning

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 1 kommentar

 • Elisabeth says:

  Det är långt efter midnatt och under tiden köttbullarna (jul middag med släkten), fräser i stekpannan passar jag på att bläddra i turchefens fina vinterbilder. -men vad gör Pärson i Funäsdalen?

  Kan det vara Lundmark eller Lorenz som har lockat Pärson till vackra Härjedalen! Elller är det bara ont om snö längre norrut?

  Trevligt att det kommer lite `kändisar`till Funäsdalen!!!

  Mvh

  Elisabeth


TrackbacksGo to the top of the page