Fotokurs

 

FOTOKURS 2013

En bra kurs för dig som vill utvecklas som fotograf och samtidigt njuta och vandra i den unika fjällnaturen runt Ramundbergets Fjällgård i Härjedalen. Du får lära dig mycket om fjällnaturen samtidigt som du också lär dig fånga spännade och vackra motiv i din kamera.

Kursen sker i samarbete med Canon som finns på plats och informerar. Det innebär att du har möjlighet att fotografera med Canons olika kamerahus och objektiv i många brännvidder samt pröva att göra utskrifter med Canons skrivare.

Tidpunkt: 18-23 augusti 2013

Söndag: Samling och genomgång av veckans program

Måndag-torsdag: Vandringar i fjällen runt Ramundberget. Kursledaren Anders Robertsson tar med dig till sina favoritplatser för fjällfotografering. Vi låter kameran och alla spännade motiv styra tempot i vandringen. På kvällarna är det teoripass där vi går igenom bildkompossion, grunderna i kamerans funktion, RAW fil hantering, bildredigering, bildkritik mm. Under kursen arbetar du med de bilder du tagit och får individuell handledning. Avslutning på torsdag kväll med gruppens eget bildspel och gemensam middag.

Fredag: Hemfärd

Ledare: Anders Robertsson som till vardags arbetar som fotograf och fjällguide i Ramundberget

Utrustning: Du behöver en digitalkamera och en bärbar dator. När du anmält dig får du en komplett utrustningslista.

Deltagarantal: Max 12 personer

Pris: 4 200 kr för kursen. Kostnad för boende tillkommer

Anmälan: Ramundberget:0684-66 88 30  http://www.ramundberget.se/sommar/

Frågor: Anders Robertsson 070-680 20 00, andersrobertsson@gmail.com.Go to the top of the page